FAQ

Welke leeftijd moet ik hebben om deel te nemen?
Jong en oud, iedereen is welkom bij Fitness Adventure. Als je jonger bent dan 18 jaar, heb je wel de goedkeuring van je ouders nodig. Leeftijd speelt bij ons geen rol. Met onze persoonlijke inrichting van de lessen zorgen we dat iedereen op eigen niveau mee kan komen. Heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Moet ik sterk, lenig en sportief zijn om te lessen te kunnen volgen?
Nee, dit is niet nodig. Van begint sporter tot gevorderde sporter is welkom onze trainingen. Door onze persoonlijke aanpak met kleine groepen zorgen we dat iedereen zoveel mogelijk op eigen niveau mee kan komen.  De trainingen zijn er juist op gericht om je kracht, lenigheid en conditie op te bouwen en te verbeteren. Dus dat gaat helemaal goed komen!

Kan ik gewoon meedoen of moet ik me eerst aanmelden voor een les?
Voor de voorbereiding van de trainingen is het handig om je van te voren aan te melden voor een les. Kom je voor het eerst en wil je een proefles volgen? Stuur dan een mail met de gewenste dag en training van deelnamen naar info@fitnessadventure.nl of een WhatsApp naar +31(0)641435746

Is er een kleedruimte en douche aanwezig?
De activiteiten worden buiten gegeven. Kleedruimte en een douche is niet aanwezig.

Mag ik iemand meenemen om te komen kijken?
Bij ons is kijken > meedoen! Het is trouwens ook veel leuker om mee te doen dan dan alleen kijken.

Wat is het verschil tussen Aerial en Swing Yoga?
Yoga Swing is makkelijk verstelbaar in hoogtes tijdens de les en heeft extra hengsels bij de hangmat. De hangmat is van een niet elastische stof.
Aerial Yoga is een hangmat van 1 lange elastische lapstof. De hoogte van de hangmat is elke les hetzelfde.

Kan ik nog meedoen als ik te laat ben?
Ja je bent nog steeds welkom. Het kan iedereen wel eens gebeuren dat je te laat bent. Wees er wel bewust van dat je een deel van de warming up mist, wat belangrijk is om blessures te voorkomen. Zorg voor voldoende opwarming en kom zodanig de les binnen zodat de les minimaal verstoord wordt.

Kan ik mijn aanmelding voor een les annuleren?
Het kan altijd gebeuren dat je last minute verhinderd bent. Stuur dan graag een WhatsApp bericht met afmelding voor de training.