FAQ

Welke leeftijd moet ik hebben om deel te nemen?
Jong en oud, iedereen is welkom bij Fitness Adventure. Als je jonger bent dan 18 jaar, heb je wel de goedkeuring van je ouders nodig. Leeftijd speelt bij ons geen rol. Met onze persoonlijke inrichting van de lessen zorgen we dat iedereen op eigen niveau mee kan komen. Heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Moet ik sterk, lenig en sportief zijn om te lessen te kunnen volgen?
Nee, dit is niet nodig. Van begint sporter tot gevorderde sporter is welkom onze trainingen. Door onze persoonlijke aan pak met kleine groepen zorgen we dat iedereen zoveel mogelijk op eigen niveau mee kan komen.  De trainingen zijn er juist op gericht om je kracht, lenigheid en conditie op te bouwen en te verbeteren. Dus dat gaat helemaal goed komen!

Kan ik gewoon binnenlopen of moet ik me eerst aanmelden voor een les?
Je bent verplicht om je van te voren aan te melden voor een les. Kom je voor het eerst en wil je een proefles volgen? Schrijf je  gratis in bij Fitness Adventure in ons registratiesysteem www.momoyoga.nl/fitnessadventure en boek je vervolgens je les via ons online rooster.

In welke lessen kan ik een proefles volgen?
Je bent in elke les welkom om een proefles/ losse les te volgen. Geef aan het begin van de les aan bij de instructeur dat je een proefles komt volgen.
Voor je proefles paaldansen maakt het niet uit welke les je een proefles komt volgen. Mocht je als beginner, na je proefles, door willen gaan met paaldansen dan is de basis cursus de beste optie om je paaltechnieken op te bouwen.

Wat is belangrijk om te weten voor mijn eerste paaldansles?
Gebruik op de dag van de les geen body lotion of crème op je lichaam om glijden uit de paal te voorkomen. Ivm veiligheid is het tijdens de training niet toegestaan sieraden te dragen. Afplakken van sieraden is een alternatief.

Hoe weet ik of ik in een basis of de intermediate niveau heb?
Mocht je al ergens anders les hebben gehad en twijfelen over in welk niveau je bij Fitness Adventure hebt, kom dan een proefles volgen in de basis 1&2 cursus. Daar kunnen we het beste kijken welk niveau het beste bij je past. Naast verantwoord sporten, gaat het er natuurlijk ook om in welke groep jij je het beste thuis voelt.

Met hoeveel deelnemers sta je in de les aan een paal?
We hebben in totaal 5 palen in de studio. Je staat met maximaal 2 personen aan de paal in een reguliere les. Hierdoor heeft iedereen genoeg aandacht en je veel oefenbeurten maken in de paal.

Is er een kleedruimte en douche aanwezig?
Onze studio heeft geen aparte kleedruimte met douche. Wel is er eventueel de algemene ruimte van de toilet als je apart wilt omkleden.

Zijn mannen ook welkom?
Iedereen in onze lessen, dus zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende soorten paaldans lessen op ons rooster. Er zit er vast een tussen waar je als man je draai kan vinden.

Mag ik iemand meenemen om te komen kijken?
Bij ons is kijken > meedoen! Je introducé kan zich gratis inschrijven bij Fitness Adventure en een proefles of een losse les boeken. Is trouwens ook veel leuker dan alleen kijken.

Wat is het verschil tussen Aerial en Swing Yoga?
Yoga Swing is makkelijk verstelbaar in hoogtes tijdens de les en heeft extra hengsels bij de hangmat. De hangmat is van een niet elastische stof.
Aerial Yoga is een hangmat van 1 lange elastische lapstof. De hoogte van de hangmat is elke les hetzelfde.

Kan ik nog meedoen als ik te laat ben?
Ja je bent nog steeds welkom. Het kan iedereen wel eens gebeuren dat je te laat bent. Wees er wel bewust van dat je een deel van de warming up mist, wat belangrijk is om blessures te voorkomen. Zorg voor voldoende opwarming en kom zodanig de les binnen zodat de les minimaal verstoord wordt.

Kan ik mijn aanmelding voor een les annuleren?
Ja, je kan tot 6 uur van te voren je inschrijving voor een les annuleren. Je les tegoed wordt automatisch terug op je account gezet. Dit geldt alleen voor losse lessen en lessen via de 10- en 20-rittenkaart.
Volg je de basis cursus? Dan kan je een max 2 gemiste lessen inhalen binnen de 8 weken van de cursus. Geef bij de instructeur aan in welke les je wilt inhalen.