Reviews

Sinds juli 2017 sport ik met veel plezier bij Fitness Adventure. Een sportschool die heel gastvrij en open is. Door hun diverse lessen, met verschillende instructeurs, is er voor elke bui of toestand een geschikte les. De instructeurs zijn enthousiast en professioneel, ze geven je het vertrouwen (mentaal en fysiek) dat je nodig hebt om de volgende moeilijke uitdaging aan te gaan. De klasjes zijn vaak klein en intiem, waardoor er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. 
Sinds ik hier ben begonnen, ben ik met sprongen vooruit gegaan. Dank je wel daarvoor, Cynthia!”
(Femke 27 jaar)

“Per toeval kwam ik de website van Fitness Adventure tegen. De volgende dag was er meteen een Aerial meet Pole workshop en ik heb mij direct opgegeven. Dit was zo leuk dat ik een paaldans workshop ben gaan doen en niet meer gestopt ben. Cynthia en haar team geven de lessen met veel enthousiasme en energie, wat een gezellige en motiverende sfeer geeft. De meiden die de lessen komen volgen zijn ook altijd enorm gezellig, en ik heb er een goede vriendin aan over gehouden. Samen proberen we steeds elke nieuwe les uit, en tot nog toe altijd met veel plezier. 10/10!”
(Susanna 29 jaar)

“Ik sport al een aantal jaar bij Fitness Adventure en volg verschillende lessen. Ik kom hier heel graag, omdat je allerlei lessen kan volgen die je niet ergens anders in één studio kan vinden. Bijvoorbeeld exotic pole, twerk of TRX. Dus naast pilates wat ik regelmatig doe, kan ik ook voor een heel andere les kiezen. Het leuke van de lessen is dat je doorkrijgt hoe intensief je traint aan jouw lichaam. Want al klinkt een (nieuwe) les je soms vreemd in de oren, schuif het vooroordeel opzij en je krijgt door hoe enorm effectief de oefeningen zijn.  Soms is het vanwege mijn kantoorwerk nodig dat ik extra tijd voor bewegen maak. Daarvoor plan ik soms de personal training bij Cynthia, zodat ik me weer fitter ga voelen. 
De lessen zijn altijd gezellig en na de les ben ik weer helemaal relaxt. ”
(Dorette 26 jaar)

“Sinds 2-3 jaar volg ik de lessen van Fitness Adventure, nadat die waren aangeraden door mijn vorige paaldansschool. Erg leuke lessen met veel persoonlijke aandacht, want de groepen zijn klein. Het les aanbod is erg groot en zo kan je elke week weer een andere les kiezen om te volgen. Fitness Adventure heeft meerdere instructeurs die allemaal gepassioneerd hun les geven, wat erg motiveert zelfs als je je dag niet hebt. Verder voelt niks verplicht en kan je zo je eigen Adventure maken. Ook hoeft niemand zich ergens voor te schamen en helpen alle leden elkaar, een fijne sfeer dus. Ondanks dat het voor mij erg ver reizen is, blijf ik voorlopig nog wel langskomen!”
(Sonja 22 jaar)