Swing Yoga

You'll need to have JavaScript enabled to see the Momoyoga schedule.

Swing Yoga is al een tijdje populair in Amerika en Australië. Het is een speelse en uitdagende vorm van yoga en wordt ook wel aerial yoga of hangmat yoga genoemd.

Swing Yoga is een yoga vorm waar je gebruik maakt van een stoffen hangmat met 3 voet/handvatten. Deze is als een schommel bevestigd aan het plafond. Doordat je de hangmat en voet/handvatten op verschillende hoogtes kan verstellen zijn de mogelijkheden oneindig.

De yoga oefeningen worden ondersteund door de hangmat. Er zijn bijvoorbeeld hangende oefeningen waarbij geen belasting is op je wervelkolom. Mensen met rugklachten zullen positieve effecten ervaren doordat je rug ontspant en de rugspieren kunnen verlengen. De yoga oefeningen bevordert spierkracht, lenigheid, goede ademhaling en ontspanning. Van beginners tot gevorderde sporters kunnen meedoen in de Swing Yoga les. Het tempo en niveau bepaal je zelf. We eindigen de les met een ontspanningsmoment/ meditatie.

Naast dat Swing Yoga heel leuk is om te doen is het “Fitness for Body and Soul”. Je zult meer energie in je lichaam en rust in je hoofd ervaren.


Swing Yoga @The park: Donderdag 1 augustus 19.30 – 20.30 uur.
Locatie: Madestein, Mien van Breepad.
Niveau: alle niveaus zijn welkom.
Benodigdheden: t-shirt met mouwtje, lange sportbroek en een flesje water.
Instructies: Nederlands / Engels
Kosten:
€ 5,- proefles (eenmalig)
€ 12,50 losse lessen
€ 80,- voor 10 rittenkaart (3 maanden geldig)

Na het inschrijven bij Fitness Adventure  kan je lessen boeken via ons rooster.