Workshops

Vrijgezellenfeest, verjaardag, teamuitje of iets anders leuks te vieren? Wat dacht je van een leuke workshop?! We hebben verschillende workshop in de aanbieding, ook als je niks te vieren hebt 😉

Een workshop duurt vanaf 6 personen 1,5 uur en kost *€23,50 p.p. incl iets lekkers. Ben je met een kleinere groep? Geen probleem! Dan duurt de workshop 1 uur.
* Workshop Bungee kost €30,- p.p.

Workshop Paaldansen
Je zult versteld staan wat je allemaal leert in één workshop. En iedereen wil toch eens een slinger rond te paal uitproberen?!

Workshop Bungee Adventure
Breng je innerlijke kind met de het Bungee Adventure programma naar boven.
Ervaar zelf de super leuke en intensieve workout met behulp van een bungee.
Fit worden is nog nooit zo leuk geweest.

Workshop Aerial Meet Pole
Een workshop waar verschillende aspecten zoals Paaldans, Aerial Yoga en Aerial acrobatiek samen komen. Een super leuke workshop; uitdagend, afwisselend en avontuurlijk 🙂

Workshop Swing Yoga
Een super leuke kennismaking workshop met de Yoga Swing. Yoga poses in ontspanning en met inspanning ondersteunend in de hangmat, op zijn kop hangen en vliegen in de lucht; Yoga is nog nooit zo leuk geweest. Tevens maak je ook kennis met de fitness oefeningen die je ook met de Yoga Swing kan doen. En wat dacht je van een heerlijke eindontspanning liggend in je eigen hangmat?!